Nyheder · Så er vi klar til majssæsonen!

OM GÅRDEN
Den gamle maskinstation er med sine nuværende ejere Henrik og Charlotte Assenholt blevet vækket til live igen. Gården er ved at blive gjort i stand, og snart står den flot og indbydende som før.

På gården er der et stort og praktisk værksted, så der er plads til at klargøre maskinerne, et stort maskinhus og en mindre maskinlade, vaskeplads, en kontorbygning med frokostrum og udenoms arealer.

Der er udsigt både fra værkstedet og stuehuset ud over markerne og ned til søen, hvor de mange ænder holder til.

Toftegård Maskinstation Kolding ligger kun en spytklat fra Brørup og har dermed gode muligheder for at komme rundt til gårdene i omegnen.

OM EJERNE
Henrik stammer fra Vejle, men har haft en svineproduktion med 500 søer ved Jelling. Han solgte gården i 2007 og ville ud og have nye udfordringer. Sidenhen har han arbejdet både ved industrien, monteret kontormøbler, men har også før været driftsleder på maskinstation. Hans uddannelse som landmand og sine mange erfaringer giver ham en bred viden og god indsigt i kundernes behov og dagligdag. Henrik lægger vægt på loyalitet og gensidig respekt og sætter en ære i at udføre et effektivt arbejde, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Henrik er gift med Charlotte, der arbejder som skolelærer på Gjerndrup Friskole, bl.a. som musiklærer, og synger som kirkesanger i Brørupkirkerne. De har sammen 2 børn, Rasmus på 8 år og Julie på 3.

OM DE ANSATTE
P.t. er der 7 voksne mænd ansat på Toftegård Maskinstation Kolding. Preben Laursen er ansat som driftsleder/stedfortræder. Preben har mange års erfaring både fra landbruget og maskinstationsarbejde. I spidsbelastninger bliver der hyret hjælp ind, og der lægges her vægt på kvalificeret og pålidelig arbejdskraft.

Layer 8Layer 7